https://www.totalgraphicsolutions.nl/wp-content/uploads/cafe-camera-classic-close-up-413960.jpg

De eerste maand van het jaar zit er al weer op en zijn we alweer in de maand februari beland. Terugkijkend kun je zeggen:
„wat vliegt de tijd“. Dat zal voor de meesten van ons gelden? Of zijn wij de enige die niet geloven in een 24/7 economie? Wij hebben ontdekt dat je niet altijd „AAN“ kunt staan. Hoe?

Zo hebben wij onszelf in de afgelopen periode een vakantie gegund van vier weken; ja dat is lang! Voor ons heerlijk en gunstig omdat het merendeel van Nederland ook vrij was. Bovendien broodnodig om de batterij weer op te laden na een intensief en succesvol jaar met TGS.

Nu blijkt dat als je jouw werk goed overdraagt het altijd mogelijk is om weg te gaan. Zelfs als zelfstandig ondernemer! De collega’s hebben het meer dan uitstekend waargenomen en 100% gezorgd voor onze relaties. Daarvoor willen wij hen bedanken.

Ons Advies:

• Zorg voor een goede back up, oftewel draag je werk over naar een andere collega.
• Planning is noodzakelijk.
• Informeer de juiste personen over jouw afwezigheid.
• Zorg dat wat je belooft ook gedaan hebt voordat je vertrekt.
• Ga met een gerust hart weg en geniet zodat je uitgerust weer kunt starten.

De volgende vakantieperiode staat al weer voor de de deur: Carnaval of wintersport? Voor ons zijn dit geen belangrijke vragen; wij gaan namelijk nog wel even door. Als jij wel gaat: dan wensen wij jou veel plezier en bovenal kom gezond en uitgerust weer terug!

Op weg naar de lente!