https://www.totalgraphicsolutions.nl/wp-content/uploads/person-holding-tablet-computer-3740202.jpg

Wij proberen met z’n allen te wennen aan de nieuwe werkelijkheid waarin wij 1.5 m afstand van elkaar moeten houden. Bent u al gewend? Wij houden ons bezig met onze business; gedreven door ambitie en passie voor het bedrijf TGS; en waar het vanzelfsprekend is kunnen wij gemakkelijk afstand houden van elkaar en anderen.

Ons kantoor is sowieso nu niet bezig met vakantie omdat wij per 1 juli a.s. gaan verhuizen naar een ander kantoorpand in Eindhoven. Hoe spannend en leuk is dat? Wellicht heeft u daar al over gelezen?

Er is veel regelwerk nodig als je gaat verhuizen naar een ander bedrijfspand; zelfs in dezelfde gemeente. Zoiets eenvoudigs als een internetaansluiting dat tegenwoordig toch gemeengoed is blijkt een harde noot te zijn die door ons gekraakt moet worden. Wat heb je nodig voor een goed werkend internet op een zakelijk adres?. Uit eigen ervaring weten wij nu: “geduld, kennis en vastberadenheid”.

Ons advies als je een nieuwe internetaansluiting moet aanvragen begin dan bij de postcode provider check op het internet (!) dit geeft een overzicht van mogelijke providers in het postcode gebied. Hieruit kun je een keuze maken maar Je blijft natuurlijk wel afhankelijk of de providers al bekend zijn op het adres waar je heen gaat. Het maakt de keuze wel eenvoudiger als dit zo is i.v.m. de installatie tijd en kosten. Tijdens ons onderzoek kwamen we er ook achter dat abonnement prijzen in sommige gevallen extreem uiteen lopen met soms meer dan 50% verschil! Het loont zeker om even verder te (onder)zoeken. Als je rekening houdt met wat gewoon is dan blijkt alles niet zo heel erg gewoon te zijn.

Als het aan ons ligt blijven wij dus ‘gewoon’ bereikbaar tijdens de zomervakantie en onze bedrijfsverhuizing.

Een digitale knuffel voor iedereen op veilige afstand!

TGS Marketing Realisatie Buro

Merian Koevoet