Vice Media: Buddha to Buddha

Marketingproject

Vice Media is een Canadees-Amerikaans mediabedrijf en heeft kantoren in 35 steden over de hele wereld met de volgende bedrijfsactiviteiten, VICE.com, een bekroond internationaal netwerk van digitale content en VICE Studios , een productiestudio voor speelfilms en televisie; VICE TV. De productiestudio van Vice Media heeft TGS benaderd om samen met een creatief bureau een verpakking te ontwikkelen en te produceren. Deze verpakking wordt toegepast bij de introductie van een nieuwe sieradenlijn van het merk Buddha to Buddha. Deze introductie bestaat uit een online gedeelte en een reclamespot die u hier kunt bekijken.

Aanpak

Door een producer van Vice Media is er een gesprek georganiseerd met betrokken partijen. Het doel van dit gesprek was om de briefing door te nemen zodat duidelijk is wat er verwacht wordt van de verpakking die een onderdeel is van de introductie. Naar aanleiding van dit gesprek heeft het creatieve bureau een aantal designs in diverse kleuren gemaakt. Aansluitend hebben wij een voorstel gedaan i.v.m. de diverse papierkwaliteiten waarbij de reflectiewaarde, dikte en hoge grafische weergave het vertrekpunt vormde.

Vanuit deze voortellen is er een keuze gemaakt door de producer en zijn we gestart met het maken van drukproeven in het gekozen design en op het gewenste papiersoort in de diverse diktes. Deze drukproeven worden gefotografeerd en gefilmd onder de juiste licht omstandigheden om te beoordelen of alles voldoet. Na goedkeuring van de drukproeven starten we met de productie waarna de verpakking in de vorm van inpakpapier geleverd wordt voor opnames en fotografie bij de studio’s van Vice Media.

Inventariseren

Adviseren

Realiseren

DSC_0812
groen
rood
goud

Wil je samen inventariseren om jouw idee tot een hoger niveau te tillen?