Socialites: Winkelaankleding

Marketingproject Winkelaankleding

Socialites is een producent van E-smokers. Ze gaan een eerste winkel open in Nederland ter ondersteuning van haar wederverkopers en om te bekijken of een winkelformule zou werken i.v.m. rechtstreekse verkoop. De uitstraling van de winkel is bepaald door designers en er is aan TGS gevraagd om het marketingproject winkelaankleding, te ontwikkelen, produceren en te monteren op locatie. Deze winkelaankleding bestaat uit gevel-signing, behang, belettering, wand-displays en meubelbekleding.

Aanpak

Samen met de designers en het management hebben we de concepten en designs bekeken en besproken om zo een duidelijk beeld te krijgen van de wensen en eisen. Op basis van deze informatie hebben we gericht geadviseerd omtrent de diverse mogelijkheden waarna er keuze gemaakt is voor de gewenste uitvoering. Na dit keuzemoment starten we met de

productie van de winkelaankleding en worden de diverse geproduceerde items zoals gevel-signing, behang, belettering, wand-displays en meubelbekleding gemonteerd op locatie.

Inventariseren

Adviseren

Realiseren

SOCIALITES.1.570x385
SOCIALITES.3.570x385
SOCIALITES.2.570x800

Wil je samen inventariseren om jouw idee tot een hoger niveau te tillen?