Retour Jeans: Dealer communicatiepakket

Marketingproject

De marketingafdeling van Retour Jeans heeft ons benaderd voor het marketingproject; Dealer communicatiepakketten.
Deze pakketten bestaan uit een Collectiebrochures, folders, displays, labelhangers en diverse andere Point of Sale materialen die uiteindelijk binnen een gestelde deadline verstuurd dienen te worden naar de internationale dealers.
De designs zijn gereed en er is aan TGS gevraagd om dit project tot uitvoering te brengen vanaf advies, productie, handling t/m verzending naar de geselecteerde dealers waarbij Time to Market een belangrijke rol speelt i.v.m. de introductie van een nieuwe kinderkledingcollectie.

Aanpak

We zijn gestart met een gesprek bij Retour-Jeans om een duidelijk beeld te krijgen van de wensen en eisen omtrent dit project. Op basis van deze informatie hebben we een advies uitgewerkt in diverse uitvoeringen waarbij afmetingen van de pakketten en time to market het vertrekpunt vormde. Na het keuzemoment voor de gewenste uitvoering worden de designs nog aangepast door Retour Jeans waar nodig en worden ze

opnieuw naar ons aangeleverd incl. alle adresgegevens van de dealers. Ter controle voor productie krijgt Retour Jeans van de diverse items nog een proef. Na goedkeuring proef starten we met de productie en worden de pakketten uiteindelijk per dealer samengesteld in een exportwaardige verpakking en verstuurd binnen de gestelde deadline zodat de introductie geen vertraging oploopt en de sales aansluit.

Inventariseren

Adviseren

Realiseren

foto4
fotonieuw
foto6

Wil je samen inventariseren om jouw idee tot een hoger niveau te tillen?