Modehuizen: Collectiemailingen

Marketingproject Collectiemailingen

Diverse modehuizen in Nederland willen periodiek communiceren naar hun klanten om deze betrokken te houden doormiddel van collectiemailingen. Deze mailingen kunnen bestaan uit de volgende items, brief, brochure, folder, magazine, actie-kaart, uitnodigingen enz. die volledig gepersonaliseerd en verstuurd dienen te worden. De diverse modehuizen willen hierin volledig ontzorgd worden en hebben TGS gevraagd om de complete mailingen te verzorgen vanaf advies, productie tot en met verzending binnen Nederland of Europa.

Aanpak

Er wordt eerst besproken met de klant wat voor een type collectiemailing het betreft. Op basis hiervan volgt een advies omtrent de mogelijkheden waarna de keuze gemaakt wordt voor de gewenste uitvoering. Na dit keuzemoment levert de klant het design en de adressen aan en starten wij met de productie van de diverse items.

Uiteindelijk worden deze items poststaal verwerkt en verzonden binnen Nederland of Europa. De opdrachtgever wordt volledig ontzorgt en zijn klanten krijgen de informatie op het gewenste bezorgmoment dat bevestigd wordt doormiddel van een retourrapport aan de opdrachtgever.

Inventariseren

Adviseren

Realiseren

MAILINGEN.1.570x385jpg
MAILINGEN.2.570x385
mail1
mail2

Wil je samen inventariseren om jouw idee tot een hoger niveau te tillen?