Dimcoppen: Winkeldisplays Venlo Sanitair

Marketingproject: Winkeldisplay Venlo Sanitair

Vanuit de marketingorganisatie Dimcoppen zijn we benaderd voor een nieuw marketingproject: Winkeldisplays Venlo Sanitair. Deze displays worden geplaatst in sanitair speciaalzaken met het doel de producten binnen de gewenste beleving van Venlo Sanitair aan te bieden naar de markt. Er is aan TGS gevraagd om deze displays te ontwikkelen, produceren, af te vullen en uiteindelijk te verzenden naar de dealers / sanitair speciaalzaken in Nederland.

Aanpak

Om een duidelijk beeld te krijgen van de wensen en eisen omtrent dit project zijn we in gesprek gegaan met Dimcoppen. Op basis van deze informatie hebben we een advies uitgewerkt in diverse uitvoeringen waarbij formaat en duurzaamheid het vertrekpunt vormde. Nadat de opdrachtgever een keuze heeft gemaakt omtrent de gewenste uitvoering wordt is er een 1 op 1 productiemodel vervaardigd ter controle. Na goedkeuring productiemodel wordt de productie opgestart van

winkeldisplays en de bijbehorende productbrochures. De displays worden uiteindelijk afgevuld met de brochures en producten van Venlo Sanitair en verzonden naar de dealers binnen Nederland waar ze op de gewenste locatie door ons geplaatst zijn.

Inventariseren

Adviseren

Realiseren

DimKoppenWeb1
DimKoppenWeb2
DimKoppenWeb3
DimKoppenWeb4

Wil je samen inventariseren om jouw idee tot een hoger niveau te tillen?