BOVIL: “Great Place To Work”

Marketingproject

De marketingorganisatie BOVIL heeft ons gevraagd het volgende project te begeleiden en te coördineren; Dit bijzondere project draagt de naam: “Great Place To Work”.
In opdracht van Refresco heeft BOVIL een workshop ontwikkeld voor interne doeleinden met een internationaal karakter. De verschillende vestigingen ontvangen een workshoppakket dat bestaat uit: toolbox, folder, formulier en cirkel concern.

Voor TGS betekent dit project dat wij de workshoppakketten gaan produceren, verpakken en individueel verzenden naar diverse adressen binnen en buiten Europa .

Aanpak

Na ontvangst van de briefing hebben wij een advies uitgewerkt waarbij de onderwerpen kwaliteit en deadline het vertrekpunt vormde. Na goedkeuring van ons advies zijn wij de technische tekeningen gaan maken waarop het ontwerp en opmaak geplaatst worden door de opdrachtgever.

Na aanlevering van de complete bestanden wordt de productie gestart waarna de pakketten samengesteld en verstuurd worden naar de diverse internationale adressen met gelijk bezorgmoment binnen de deadline.

Inventariseren

Adviseren

Realiseren

foto1
foto3
foto6
foto4

Wil je samen inventariseren om jouw idee tot een hoger niveau te tillen?