Over ons

De passie voor grafische dienstverlening

TGS in woord & beeld

Als er nog vragen zijn over wie TGS is en wat zij doen? Dan kunnen wij het beste verwijzen naar het interview dat RTL-Z heeft afgenomen en ook door haar is uitgezonden is in het programma “de Barometer”. Hierin kun je zien en horen wat wij doen en wordt er ook een case van één van onze klanten getoond. Dit zegt natuurlijk nog niet alles maar wij zijn er van overtuigd dat dit interview in woord en beeld vertelt waarom juist wij de ideale partner zijn voor de realisatie van uw marketing projecten.

Hoe werken wij

Vanuit een marketingafdeling of organisatie ontstaan ideeën, concepten, designs en uiteindelijk projecten die uitgevoerd gaan worden. Vanaf dat moment gaan wij in overleg met de opdrachtgever en inventariseren wij wat de wensen

.

en behoeften zijn. Hierna geven wij een gericht advies over de mogelijkheden met als doel het project tot volle tevredenheid te realiseren. Zie hieronder de interviews met onze klanten hoe zij dit ervaren.

Hoe werken wij

Vanuit een marketingafdeling of organisatie ontstaan ideeën, concepten, designs en uiteindelijk projecten die uitgevoerd gaan worden. Vanaf dat moment gaan wij in overleg met de opdrachtgever en inventariseren wij wat de wensen en behoeften zijn. Hierna geven wij een gericht advies over de mogelijkheden met als doel het project tot volle tevredenheid te realiseren. Zie hieronder de interviews met onze klanten hoe zij dit ervaren.

Inventariseren

Zodra een opdrachtgever een concept/design heeft bepaald gaan wij in gezamenlijk overleg om een duidelijk beeld te krijgen van de wensen en eisen die gesteld worden aan de grafische uitvoering van het marketingproject.

Adviseren

Op basis van de inventarisatie volgt er een gericht advies waarna de keuze gemaakt gaat worden voor de gewenste uitvoering van het marketingproject.

Realiseren

Als de uitvoering bepaald is worden er proeven gemaakt en waar nodig 1:1 productiemodellen ter goedkeuring. Hierna starten we met de productie, handling of verzending om de gestelde deadline te realiseren.

Samen met ons aan het werk?

Bekijk onze marketingprojecten