Over ons

De passie voor grafische dienstverlening

TGS in woord & beeld

Als er nog vragen zijn over wie TGS is en wat zij doen? Dan kunnen wij het beste verwijzen naar het interview dat RTL-Z heeft afgenomen en ook door haar is uitgezonden is in het programma “de Barometer”. Hierin kun je zien en horen wat wij doen en wordt er ook een case van één van onze klanten getoond. Dit zegt natuurlijk nog niet alles maar wij zijn er van overtuigd dat dit interview in woord en beeld vertelt waarom juist wij de ideale partner zijn voor de grafische producties van uw marketingprojecten.

Hoe werken wij

Vanuit een marketingafdeling of organisatie ontstaan ideeën, concepten, designs en uiteindelijk projecten die grafisch uitgevoerd dienen te worden. Vanaf dat moment gaan wij in overleg met de opdrachtgever en inventariseren we wat de
wensen en eisen zijn.

.

Hierna geven wij een gericht advies over de mogelijkheden met als doel de grafische producties voor het project naar volle tevredenheid te realiseren. Zie hieronder de interviews met onze klanten hoe zij dit ervaren.

Hoe werken wij

Vanuit een marketingafdeling of organisatie ontstaan ideeën, concepten, designs en uiteindelijk projecten die uitgevoerd gaan worden. Vanaf dat moment gaan wij in overleg met de opdrachtgever en inventariseren wij wat de wensen en behoeften zijn. Hierna geven wij een gericht advies over de mogelijkheden met als doel het project tot volle tevredenheid te realiseren. Zie hieronder de interviews met onze klanten hoe zij dit ervaren.

Inventariseren

Zodra de opdrachtgever een concept/design heeft bepaald gaan wij in gezamenlijk overleg om een duidelijk beeld te krijgen van de wensen en eisen die gesteld worden aan de grafische uitvoering van het marketingproject.

Adviseren

Op basis van de inventarisatie volgt er een gericht advies waarna er een keuze gemaakt kan worden voor de gewenste uitvoering van de grafische productie.

Realiseren

Als de uitvoering bepaald is worden er proeven gemaakt en waar nodig 1:1 productiemodellen ter goedkeuring. Na goedkeuring starten we met de productie om het project binnen de gestelde deadline te realiseren.

Samen met ons aan het werk?

Bekijk onze marketingprojecten